ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

 • Our company covers an area of 1.2 million square meters, we own 100,000 m3/year capacity of furniture plywood, 300,000 m3/year capacity DIFFENBACHER continuous press line and more than 50 rotary cut machines

  Моќен

  Нашата компанија зафаќа површина од 1,2 милиони квадратни метри, поседуваме капацитет од 100.000 m3/годишно на иверица за мебел, 300.000 m3/годишно DIFFENBACHER линија за континуирано пресување и повеќе од 50 машини со ротирачко сечење

 • Our products have passed iso9001, ISO 4001, CARB certification, and have more than 20 patents. There are more than 1,200 professional and technical personnel, and more than 60 engineering and technical personnel.

  Обезбедување на квалитет

  Нашите производи имаат положено iso9001, ISO 4001, CARB сертификат и имаат повеќе од 20 патенти. Има повеќе од 1.200 стручен и технички персонал и повеќе од 60 инженерски и технички персонал.

 • Our company has been in the wood-based panel industry for more than 20 years and has a forest area of 3 million square meters. The supply of raw materials is more stable and quality assurance.

  Цена предност

  Нашата компанија е во индустријата на дрвени панели повеќе од 20 години и има шумска површина од 3 милиони квадратни метри. Снабдувањето со суровини е постабилно и гарантирање на квалитетот.

Популарни

нашите производи

Производите имаат сертификати за ISO 9001, ISO 4001 и CARB. Сега покриваме површина од 1,2 милиони квадратни метри, 1200 професионални работници и повеќе од 60 инженери.

кои сме ние

Guangxi Hengxian Yige Wood Co., Ltd се наоѓа во модерниот индустриски парк за шумарство, округот Хенгксиан, провинцијата Гуангкси, Кина. Во индустрискиот парк поседуваме фабрика за иверица со 6 производни линии и 60.000 m3/годишно капацитет на иверица за мебел; еден 300.000 м3/година капацитет DIFFENBACHER линија за континуирано пресување што може да произведе честички, OSB и OSB со ситна површина; и повеќе од 50 машини со ротирачко сечење кои обезбедуваат висококвалитетен сушен фурнир во многу различни големини.