PSE NA ZGJODHET NE

 • Our company covers an area of 1.2 million square meters, we own 100,000 m3/year capacity of furniture plywood, 300,000 m3/year capacity DIFFENBACHER continuous press line and more than 50 rotary cut machines

  E fuqishme

  Kompania jonë mbulon një sipërfaqe prej 1.2 milion metrash katrorë, ne zotërojmë 100,000 m3/vit kapacitet kompensatë mobiljesh, 300,000 m3/vit kapacitet linja shtypëse e vazhdueshme DIFFENBACHER dhe më shumë se 50 makina me prerje rrotulluese

 • Our products have passed iso9001, ISO 4001, CARB certification, and have more than 20 patents. There are more than 1,200 professional and technical personnel, and more than 60 engineering and technical personnel.

  Sigurimi i cilësisë

  Produktet tona kanë kaluar certifikimin ISO9001, ISO 4001, CARB dhe kanë më shumë se 20 patenta. Ka më shumë se 1200 personel profesional dhe teknik, dhe më shumë se 60 personel inxhinierik dhe teknik.

 • Our company has been in the wood-based panel industry for more than 20 years and has a forest area of 3 million square meters. The supply of raw materials is more stable and quality assurance.

  Avantazhi i çmimit

  Kompania jonë është në industrinë e paneleve me bazë druri për më shumë se 20 vjet dhe ka një sipërfaqe pyjore prej 3 milion metra katrorë. Furnizimi me lëndë të parë është më i qëndrueshëm dhe më i garantuar cilësinë.

Popullore

Produktet tona

Produktet kanë certifikata ISO 9001, ISO 4001 dhe CARB. Tani ne mbulojmë një sipërfaqe prej 1.2 milion metrash katrorë, 1200 punëtorë profesionistë dhe më shumë se 60 inxhinierë.

kush jemi ne

Guangxi Hengxian Yige Wood Co., Ltd ndodhet në parkun industrial të pylltarisë moderne, Qarku Hengxian, Provinca Guangxi, Kinë. Në parkun industrial kemi një fabrikë kompensatë me 6 linja prodhimi dhe 60,000 m3/vit kapacitet kompensatë mobiljesh; një 300.000 m3/kapaciteti vjetor DIFFENBACHER linja e shtypjes së vazhdueshme e cila mund të prodhojë pllaka grimcash, OSB dhe OSB me sipërfaqe të imët; dhe më shumë se 50 makina me prerje rrotulluese të cilat furnizojnë rimeso të tharë me cilësi të lartë në shumë madhësi të ndryshme.