20 vjet eksperiencë prodhimi Prodhuesit kinezë Shitet e nxehtë film i papërshkueshëm nga uji me kompensatë/dërrasë betoni/kompensatë kallep-pirce e ulët por më shumë kohë rikuperimi

92031


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Profili i kompensatës me fytyrë të plotë të filmit bërthamë

Kompensata me mbulesë me bërthamë të plotë të drurit të fortë është kompensata me cilësi më të mirë të GRUPIT YIGE WOOD. Kompensata me bazë të plotë të drurit të fortë është bërë me rimeso të plotë DRU. 30 herë. Është cilësia më e lartë në treg. Marka e kompensatës me film me bazë të plotë të drurit të fortë është LORDPLEX.

Ekzistojnë katër lloje Kompensash me fytyrë filmike të prodhuara nga YIGE WOOD, me markat përkatësisht LORDPLEX (BËRTHAMË E PLOTË DRURI I PURTË), YIGEPLEX (Bërthama e kombinuar me plepë dhe drurë), ROCKMARINE (BËRTHAMË E PLOTË PLEPI/ EUKALIPT) dhe BUILDPLEX (BËRTHAMË PËR RICIKLIM). Kompensatë me fytyrë filmi korrespondojnë me nota dhe çmime të ndryshme. Çdo lloj kompensatë me fytyrë filmi ka karakteristikat e veta unike dhe rastet e përdorimit. Klientët mund të zgjedhin kompensatë të ndryshme sipas nevojave të tyre.

Karakteristika të PLOTË Kompensatë me film bërthamë me fytyrë prej druri të fortë

Emri i produktit: Kompensatë me fytyrë me film bërthamë FULL HARDWOOD

Llojet kryesore: Emri: FULL HARDWOOD Core Rimeso.

Filmi: kafe, e zezë, e kuqe, jeshile, e kështu me radhë.

Ngjitës: WBP PHENOLIC 

Kompensatë me fytyrë me film bërthamor të PLOTË DRURI, Mund të përsëritet rreth 6-10 herë sipas projekteve të aplikimit të kallëpeve.

Ju mund t'i merrni detajet e Kompensatës me fytyra me film bërthamor plepi/eukalipt nga tabela më poshtë

Produkt: Kompensatë me Fytyra FILMI Llojet: DRU I PURTË
Madhësia: 9-25mmx1220x2440/915x1830      Ngjitës: WBP Fenolike
Filmi:  DYNEA BROWN Gramazh: 120 g/㎡
Sr.
Nr.
Prona Njësia Test 
Metoda 
Vlera e 
Test 
Rezultati
Përmbajtja e lagështisë % EN 322 8% Shikoni
Dendësia kg/cbm EN 323 580 Shikoni
Lidhja
Cilësia
Lidhja
Cilësia 
Mpa  EN 314  Maksimumi: 1.65 Shikoni
Minimumi: 0.85
Shkalla e dëmtimit % ----- 60%
Përkulje
Modulet 

Elasticiteti
Gjatësore Mpa EN 310 8000 Shikoni
Anësore 6000
Përkulje Gjatësore Mpa 68 Shikoni
Forcë
N/mm Anësore 53
Cikli Jeta 10- 15 Përsëritja e përdorimit të herë sipas 
Projektet sipas aplikimit të kallëpeve

Imazhe me kompensatë me fytyrë të plotë të filmit bazë me drurë

1
2
3

Aplikim kompensatë me fytyrë të plotë të filmit bërthamor të drurit të fortë

Kompensata me fytyrë të plotë të filmit me bazë druri të fortë përdoret gjerësisht në ndërtimet e jashtme të betonit, ndërtesat/tunelet/ura/diga/stacioni i energjisë etj.

1 Ndërtim godine prej betoni

2 Inxhinieri të tjera të ndërtimit të betonit (metro, ura, diga, tunele, termocentrale etj.)

3 Përputhet me kornizë çeliku/aliazh alumini, që shërben si mur/pllakë/kolona nga panelet e punës, duke formuar sisteme kallep ndërtimi.

1
2
3

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni